SvenskaEnglishDeutsch
waitress_seek_web_980x320

Lediga tjänster på Mauritzbergs Slott & Golf

Om vi för tillfället inte söker en person med din erfarenhet men du är väldigt intresserad av att arbeta på Mauritzbergs Slott & Golf, sänd oss din CV till midas@mauritzberg.se, så inkluderar vi dig automatiskt i framtida rekryteringar.
Kom ihåg att det är ett måste att ha tillgång till bil och körkort för att arbeta hos oss. Välkommen med din ansökan!


MAURITZBERGS SLOTT & GOLF SÖKER ASSISTENT F&B MANAGER

2018-04-04

Brinner du för god mat, dryck, service och värdskap?

Mauritzbergs Slott & Golf söker en Assistent F&B Manager som skall leda den dagliga driften av Slottsrestaurangen, golfbanans bistro, konferenser och andra arrangemang.  Du kommer att vara vår Hospitality Managers högra hand och tillsammans har ni ansvar för att våra restauranger skall nå affärsplanens ekonomiska mål.

Vi söker dig som har det enkelt för att utveckla och stödja anställda i deras arbete och som brinner för god mat, dryck, service och värdskap. Du har en positiv personlighet, är kreativ, gillar att sälja och har förmågan att införa och verkställa idéer.

Huvuddelen av arbetsdagen är fokuserad på gästernas upplevelse och merförsäljning i Slottsrestauangen och, under golfsäsongen, i Ebba Grips Bistro.

Tjänsten är heltid.  Vi tillämpar provanställning 6 månader.

Välkommen att sända oss din ansökan senast den 30 april till midas@mauritzberg.se. Intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan tillsättas innan ansökningstidens slut.


MAURITZBERGS SLOTT SÖKER HOTELLRECEPTIONIST

2018-03-08

Är du vår nya receptionist med en bakgrund inom restaurang?
 
Mauritzbergs Slott söker dig som är ett genuint serviceproffs och med en fantastisk känsla för hög kvalité och personlig service. Som receptionist kommer du att arbeta i hotellets kärna och bli gästens första intryck.
Vi söker dig som har erfarenhet inom restaurangbranchen, är stresstålig, van att arbeta med många saker samtidigt och att du alltid ger ett glatt och positivt intryck. Du är flexibel vad gäller både arbetstider och arbetsuppgifter, du har lätt att anpassa dig till olika situationer och har initiativförmåga. Du behärskar både svenska och engelska i tal och skrift.

Huvudarbetet i vår Slottsreception består av in- och utcheckning, hantering av telefonväxel, kassa, bokningar, konferenser och andra administrativa uppgifter.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på upp till 100 % med tillträde i april och inkluderar både kvälls- och helgarbete.

Om du dessutom har tillgång till bil och körkort, sänd din ansökan senast den 31 mars till midas@mauritzberg.se. Vi kallar till intervjuer löpande, så vänta inte med din ansökan.

MAURITZBERGS SLOTT OCH EBBA GRIPS BISTRO SÖKER SERVERINGSPERSONAL INFÖR SOMMARSÄSONGEN

 2018-02-19

Ett spännande sommarjobb i Slotts-, havs- och golfmiljö

Vi söker nu flexibel serveringspersonal inför sommarsäsongen 2018. Tjänsterna är timanställning. Kvälls- och helgarbete förekommer.

Våra restauranger kännetecknas av hög servicenivå och ett vänligt bemötande. Vi söker dig som tycker om ordning och reda och har lätt för att möta människor. Du ska vara stresstålig och tycka om att ha många bollar i luften. Tidigare erfarenhet av att ha arbetat med restaurang är meriterande, såsom att du har spelat eller spelar golf.

Mauritzbergs Slott & Golf är beläget c:a 7 km från närmaste busstation.

Vi söker dig som vill vara ansiktet utåt i våra restauranger med traditionella uppgifter såsom servering, städning, kassa, disk och övriga förekommande uppgifter på anläggningen.

Tycker du att det verkar spännande så vill vi ha din ansökan så snart som möjligt och absolut senast 31 mars. Vi kommer att kalla till intervjuer löpande.

Ansökan skickas via e-post till midas@mauritzberg.se Om du har frågor är du välkommen att kontakta Midas på telefon 011 -444 6908.
Slottet2_2010_Ida
YouTube
Mauritzberg AB
Mauritsbergsvägen 5
61031 Vikbolandet, Norrköping

Tel: +46(0)125 50100
E-post: info@mauritzberg.se
Webmail