SvenskaEnglishDeutsch
waitress_seek_web_980x320

Lediga tjänster på Mauritzbergs Slott & Golf

Om vi för tillfället inte söker en person med din erfarenhet men du är väldigt intresserad av att arbeta på Mauritzbergs Slott & Golf, sänd oss din CV till midas@mauritzberg.se, så inkluderar vi dig automatiskt i framtida rekryteringar.
Kom ihåg att det är ett måste att ha tillgång till bil och körkort för att arbeta hos oss. Välkommen med din ansökan!

MAURITZBERGS SLOTT SÖKER HOTELLRECEPTIONIST

2018-10-05

Ett spännande jobb i Slottsmiljö!

Vill du bli en av våra receptionister?

Mauritzbergs Slott söker dig som är ett genuint serviceproffs och med en fantastisk känsla för hög kvalité och personlig service. Som receptionist kommer du att arbeta i hotellets kärna och bli gästens första intryck.

Vi söker dig som har erfarenhet inom arbetet, är stresstålig, van att arbeta med många saker samtidigt och att du alltid ger ett glatt och positivt intryck. Du är flexibel vad gäller både arbetstider och arbetsuppgifter, du har lätt att anpassa dig till olika situationer och har initiativförmåga. Du behärskar både svenska och engelska i tal och skrift.

Huvudarbetet i vår Slottsreception består av in- och utcheckning, hantering av kommunikation med gäster och internt , bokningar, konferenser och andra administrativa uppgifter. Vi jobbar  mycket digitalt, har automatiserat  vissa tjänster och är ett kontantfritt företag.  Du har en bra datavana, har jobbat med något hotellbokningsprogram, helst med Jupiter, kan exel och även Photoshop. Du har positiv och nyfiken inställning till den moderna tekniken och kommunikationen.   

Tjänsten är en tillsvidareanställning på upp till 100 % med tillträde i mars 2019 och inkluderar även helgarbete.

Om du dessutom har tillgång till bil och körkort, sänd din ansökan senast den 30 november till liisa@mauritzberg.se.

Slottet2_2010_Ida
YouTube
Mauritzberg AB
Mauritsbergsvägen 5
61031 Vikbolandet, Norrköping

Tel: +46(0)125 50100
E-post: info@mauritzberg.se
Webmail