SvenskaEnglishDeutsch
waitress_seek_web_980x320

Lediga tjänster på Mauritzbergs Slott & Golf

Om vi för tillfället inte söker en person med din erfarenhet men du är väldigt intresserad av att arbeta på Mauritzbergs Slott & Golf, sänd oss din CV till midas@mauritzberg.se, så inkluderar vi dig automatiskt i framtida rekryteringar.
Kom ihåg att det är ett måste att ha tillgång till bil och körkort för att arbeta hos oss. Välkommen med din ansökan!

EBBA GRIPS BISTRO SÖKER SERVERINGS- OCH KÖSPERSONAL

2018-08-08

Ett spännande jobb i golfmiljö!

Vi söker nu flexibel serverings- och kökpersonal under augusti, september och oktober.

Tjänsten är timanställning. Kvälls- och helgarbete förekommer.

Ebba Grips Bistro kännetecknas av den goda maten och det vänliga bemötandet. Vi söker dig som tycker om ordning och reda och har lätt för att möta människor. Du ska vara stresstålig och tycka om att ha många bollar i luften. Tidigare erfarenhet av att ha arbetat med restaurang är meriterande, såsom att du har spelat eller spelar golf.

Mauritzbergs Slott & Golf är beläget på Vikbolandet och c:a 7 km från närmaste busstation. Egen transport är därför viktig.

Vi söker dig som vill vara ansiktet utåt med de traditionella uppgifterna såsom servering, städning, kassa, disk, enklare matlagning och övriga förekommande uppgifter på anläggningen.

Tycker du att det verkar spännande så vill vi ha din ansökan så snart som möjligt. Vi kommer att kalla till intervjuer löpande. Ansökan skickas via e-post till midas@mauritzberg.se Om du har frågor är du välkommen att kontakta Midas på telefon 011 -444 6908.

Slottet2_2010_Ida
YouTube
Mauritzberg AB
Mauritsbergsvägen 5
61031 Vikbolandet, Norrköping

Tel: +46(0)125 50100
E-post: info@mauritzberg.se
Webmail