SvenskaEnglishDeutsch

VILLOR PÅ MAURITZBERG - EN INVESTERING I LIVSKVALITET

Tänk dig detta: Du tar en skön golfrunda, precis när du vill. Så njuter du av slottets högklassiga service med läckra måltider och kulturella begivenheter.
Sedan behöver du inte åka hem. Du är hemma. Alldeles intill står ditt drömhus och väntar på dig, beläget i en generös båge med utsikt. Antingen mot den skimrande Bråviken eller mot de glittrande vattenspeglarna i golfbanans lockande arkitektur. Det är en investering – i livskvalitet.

Välj först ut en tomt som du tycker om - därefter ditt drömhus

Hos oss kan du välja mellan hustyper från kända och pålitliga husleverantörer. Välj därefter din villa i lugn och ro. Ta tid på dig, för vi vet att detta är ett stort och viktigt beslut.

Villorna kan du köpa nyckelfärdiga, om du så önskar, vilket omfattar grunden och själva huset. Avgift för vatten-, avlopps- och elanslutning tillkommer. Du kan naturligtvis också bygga vilket hus du vill och välja vilken leverantör du vill. Det enda som begränsar det du vill bygga, är detaljplanen för området. Men vi har tagit fram några attraktiva husmodeller som passar till de olika tomterna. Ta en titt på dem! Vi har döpt varje husmodell efter tidigare, adliga ägare av Mauritzbergs slott. Mauritzberg har en fantastisk historia. Ta möjligheten att bli en del av den – och att vara med och påverka framtiden!

Hyr ut huset till vår hotellpool - och sänk dina kostnader

Som de flesta säkert känner till, så kan slottet endast erbjuda plats för 32 personer, i dubbelrum.
Vi har redan i dag många bokningar som överstiger vår kapacitet. Därför måste vi ibland skicka våra kunder till närliggande kursgårdar och hotell.

Nu när husen byggs har du som husägare en unik möjlighet att sänka dina fasta kostnader.
För hyresvillkor, vänligen kontakta Juha Lipsanen på +46 (0)11-444 69 05 eller juha.lipsanen@mauritzberg.se

YouTube
Mauritzberg AB
Mauritsbergsvägen 5
61031 Vikbolandet, Norrköping

Tel: +46(0)125 50100
E-post: info@mauritzberg.se
Webmail