SvenskaEnglishDeutsch

Mauritzbergs Slott & GOlf nu och i framtiden

Som alla säkert känner till så växer verksamheten och anläggningen ganska snabbt, och vi få dagligen nya medlemmar. Detta ställer krav på att vi som bolag och ägare har kontroll på verksamheten och att vi har en plan som fungerar.

Som ett led i detta har vi organiserat vår klubbverksamhet i sektioner där varje sektion kommer att få ansvar för att utveckla sin verksamhet efter de regler och ramar som Mauritzberg AB bestämt.

Inriktningen för klubbverksamhet skall vara att erbjuda samtliga medlemmar möjlighet att vara delaktiga i verksamheten. Social samvaro skall prioriteras och detta uppnås bäst genom att erbjuda medlemmar en bred variation av golfrelaterade aktiviteter.

”Vi har som målsättning att etablera oss som en anläggniing med många olika aktiviteter, för såväl medlemmar som övriga besökare”

Greenfeesamarbeten

Fullvärdiga medlemmar på Mauritzberg har reducerad greenfee i samband med spel på följande banor golfsäsongen 2017:

Jönåkers Golfklubb (Nyköping), Kiladalens Golfklubb (Nyköping) & Nyköpings Golfklubb (Nyköping)
320 kr på helgfria måndagar - torsdagar (hela dagen). Juniorer 50 % rabatt på ovanstående seniorpris alla dagar. 
Kan ej kombineras med andra erbjudanden och rabatter.

Starttider

Dagar med högbeläggning tillåts endast fyrbollar och receptionen kan flytta bokade spelare upp till 20 minuter i syfte att fylla på och öppna upp bollar.

Ny banchef

Vi välkomnar vår nya engelska banchef Paul Roocroft (th). Han har arbetat länge i branschen som head greenkeeper i bl.a. England, Österrike, Tyskland och Estland och har lovat oss lägga all sin energi på att Mauritzberg skall fortsätta att vara en förstklassig bana. Vi passar på att önska vår tidigare banchef Ott Avango (tv) lycka till med sitt nya arbete som Course Manager på Kalmar Golfklubb. Tack Ott för det fina arbete du har gjort för att utveckla och förbättra vår bana.

IMG_3089_web300

Bagskåp

I klubbhuset finns tillgång till bagskåp.


Priset på säsongshyran 2017 är 600 kr för skåp med plats till en bag och de större, som rymmer två bagar, är 900 kr.  Sammanlagt finns att hyra 13 mindre och 10 större skåp. Skåpen är enbart för förvaring av golfbag och, om utrymme finns, vagn.

Mauritzbergs Slott & Golf är inte ansvariga för förlorad eller skadad utrustning. Vi rekommenderar att hyresgästen tecknar egen försäkring.

Omklädningsrummens öppettider gäller.

För ytterligare information, kontakta klubben på tfn. 011-4446900 eller e-post golf@mauritzberg.se

 bag_180+(1)
YouTube
Mauritzberg AB
Mauritsbergsvägen 5
61031 Vikbolandet, Norrköping

Tel: +46(0)125 50100
E-post: info@mauritzberg.se
Webmail