SvenskaEnglishDeutsch

Fest & Bröllop

Ett slott från 1600-talet, på en klippa med havsutsikt. Ett möte mellan då och nu, mellan hav och land och mellan människor. Dessutom läcker mat i ståtlig miljö. Kan du tänka dig bättre förutsättningar för en fest?

På Mauritzberg kan du få allt från en middag för några få i en trivsam matsal, till ett större arrangemang i slottsparken. Slottets kapell är som gjort för bröllop och dop, och Greve Bondes pampiga rokokomatsal för en festlig middag. För att inte tala om Slottsgalleriet, för en riktigt stor fest.

Vi står till tjänst med råd och hjälp, för att just din tillställning ska bli som du önskar! Planeringen inför ett bröllop kan lätt kännas både roligt och krävande, men med hjälp av vår restaurangchef får ni en trygg och välplanerad bröllopsdag. Vare sig ni har ett mindre bröllop eller en stor fest så ser vi till att er dag blir som ni tänkt. För er som önskar abonnera slottet ingår ett planeringsmöte samt provsmakning av meny & vin, ca 2 timmar, därefter tillkommer en kostnad per timme/besök om ni känner att ni behöver mer hjälp i er planering.

Bröllop

För ytterligare information eller bokning vänligen kontakta vår reception på telefonnummer 0125-50100 eller via mail service@mauritzberg.se.

Varmt välkomna!

YouTube
Mauritzberg AB
Mauritsbergsvägen 5
61031 Vikbolandet, Norrköping

Tel: +46(0)125 50100
E-post: info@mauritzberg.se
Webmail